ONS DOEL

Mogelijkheden creëren en ondersteunen voor een zelfstandige woon / werk omgeving voor mensen met een lichte of ernstige lichamelijke beperking. Waarbij lokale verbindingen aangaan, het delen van kennis en ideeën voorop staan. Dat wat wij als ‘onbeperkt’ mens zo normaal vinden, mogelijk (proberen te) maken voor mensen met een lichamelijke ‘beperking’. Door vanuit een open en creatieve blik opnieuw te kijken en te leren.

Samen de mogelijkheden zien en benutten, nu en in de toekomst!

De stichting focust vooral op ondersteuning van activiteiten daar waar er geen reguliere (overheid) bronnen voor aanwezig zijn.

Natuurlijk zijn er bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in aanpassingen voor de alledaagse zaken, daar hoeven wij ons  niet in te verdiepen. Wij denken meer aan hoe leuk het bijvoorbeeld is om op een gameconsole te kunnen spelen, maar dat je handen niet in staat zijn iets vast te houden, laat staan fijn motorisch te besturen.

1. De stichting tracht haar doel te bereiken door het vergaren van kennis en middelen tot het verkrijgen van het stichtingskapitaal.

2. De stichting heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief