Bedrijf

Als bedrijf, kunt u een donatie doen van minimaal €50,00 en een half jaar lang vermeld staan op onze website. Natuurlijk kunt u op uw website vermelden dat u onze stichting steunt.

Verder kunt u:   Meedenken en advies geven, Informatie / technische kennis geven, Hand- en spandiensten verrichten tijdens de NLDoet klusdag. Het ondersteunen van onze acties met            allerlei mogelijke middelen, om zo te         zorgen voor een geslaagde actiedag met  onze vrijwilligers. Organiseren van bijzondere acties voor meer bekendheid. Ambassadeur worden, onze stichting meer bekendheid geven en uw netwerk actief verbinden. Ons steunen op momenten dat het minder gaat. Graag overleggen wij met u persoonlijk wat u voor ons kunt betekenen, neem gerust contact met ons op.

Voorzitter: Henriëtte le Loux : 0654656765 info@stichtingallesanders.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief